Forum platformy nc+ :: forum HD

Wróć   Forum platformy nc+ :: forum HD > nc+ > Archiwum > Archiwum n > n sprzęt i n usługi

n sprzęt i n usługi Archiwum

 
 
Narzędzia wątku
  #1  
Stary 2008-09-02, 19:31
PawSie jest offline
Senior
Rejestracja: 08 2008
Miasto: Bydgoszcz
PawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond repute
Domyślnie Brak napisów w filmach

Dlaczego na kanałach, które mają opcje włączenia napisów nie działają? Na Disney Channel niby można włączyć oryginalną ścieżkę audio i PL napisy ale ich nie ma czasem udaje się na HBO ale też nie zawsze. Od czego to zależy i dlaczego tak jest. "Język dźwięku" zawsze można zmienić, a włączyć napisy nie bardzo.
  #2  
Stary 2008-09-03, 11:11
Tristan
Guest
Postów: n/a
Domyślnie

Jest to uzależnione od nadawcy danego kanału. Jeśli prześle on napisy - będą dostępne, jeśli nie - wystąpi ich brak.
  #3  
Stary 2008-09-03, 11:23
Awatar zyga
zyga jest offline
Senior
Rejestracja: 11 2006
Miasto: wielkopolska
Postów: 1 497
zyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond repute
Domyślnie

Dlaczego Prison Break sezony 2 i 3 są bez napisów?
  #4  
Stary 2008-09-03, 11:39
Tristan
Guest
Postów: n/a
Domyślnie

W tym wypadku jest to uzależnione od producenta serialu. Niemniej jednak dziękujemy za uwagę, będzie ona przekazana odpowiedniej osobie.
  #5  
Stary 2008-09-03, 13:46
Awatar zyga
zyga jest offline
Senior
Rejestracja: 11 2006
Miasto: wielkopolska
Postów: 1 497
zyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond reputezyga has a reputation beyond repute
Domyślnie

Bardzo ciekawe. Na konferencji był kawałek PB i to z napisami.
  #6  
Stary 2008-09-03, 14:48
Tristan
Guest
Postów: n/a
Domyślnie

up date:

Po weryfikacji, otrzymałem informacje, że do III sezonu Prison Break napisy są dołączone.
  #7  
Stary 2008-09-03, 19:25
PawSie jest offline
Senior
Rejestracja: 08 2008
Miasto: Bydgoszcz
PawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond reputePawSie has a reputation beyond repute
Domyślnie

Eh, to jak nie ma napisów po co opcja włączenia ich. Na innych kanałach nie ma napisów nie ma opcji wyboru audio/napisy.
  #8  
Stary 2008-09-04, 15:47
matimmm jest offline
junior
Rejestracja: 08 2008
Postów: 121
matimmm is an unknown quantity at this point
Domyślnie

ja tez nie mam napisów czasami ;/
  #9  
Stary 2008-09-06, 20:34
cienislaw jest offline
junior
Rejestracja: 02 2007
Postów: 55
cienislaw ma wyłączona reputację
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) Tristan Zobacz post
Jest to uzależnione od nadawcy danego kanału. Jeśli prześle on napisy - będą dostępne, jeśli nie - wystąpi ich brak.
jak pisali inni - jesli napisow nie ma to opcja ich wlaczenia powinna byc nieaktywna, a nie wprowadzac widza w blad. wlaczam napisy a potem wpatruje sie w ekran zastanawiajac sie gdzie sa napisy! byloby fajnie jesli chociaz to naprawicie.
  #10  
Stary 2008-09-06, 20:45
Awatar olo46
olo46 jest offline
Senior
Rejestracja: 05 2007
olo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond repute
Domyślnie

Tu nie ma co naprawiać. Ta opcja jest na stałe.
 

Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
EmotikonkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
Kod HTML jest Wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17.


Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
X ZAMKNIJ

Serwis ncplus.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies), czyli małych plików umieszczanych na komputerze użytkownika, podczas przeglądania stron www. Ciasteczka używane są do zapisywania informacji w celach reklamowych oraz funkcjonalnych (zapamiętywane są niektóre akcje użytkowników, jak np. zamknięcie okienka promocji wewnętrznej) - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. WIĘCEJ>