Forum platformy nc+ :: forum HD

Wróć   Forum platformy nc+ :: forum HD > forum > kosz

kosz posty, które zostały przeniesione, ponieważ zostały zakwalfikowane jako spam, psuły wymianę zdań w wątku, powtarzały się bądź były nie w temacie. Ma włączone autoczyszczenie

 
 
Narzędzia wątku
  #1  
Stary 2011-10-18, 16:24
CleoShe jest offline
junior
Rejestracja: 07 2011
Postów: 13
CleoShe is an unknown quantity at this point
Domyślnie Brak sygnału

WItam

Nie wiem gdzie powinnam pisać, na jakim wątku...
W każdym bądź razie mam problem i nie wiem z czym dokładnie. Dzisiaj telewizja śmigała.. jeszcze 2 godziny temu syn oglądał bajki. Potem wyłączyłam telewizję, dekoder, a teraz po włączeniu nagle telewizor wyświetla brak sygnału. Mąż sprawdzał wszystkie, kable, przekładał, kombinował i nic. Dekoder niby działa, ale 2 kable HDMI nie przesyłaja sygnału. Co też dziwne zazwyczaj kiedy tv jeszcze nie był włączony, a dekoder tak, na dekoderze wyświetlał się komunikat, że jest Problem HDMI czy coś takiego, a teraz nawet gdy wyłączymy telewizor to dekoder pokazuje stację programu.

O co chodzi??
  #2  
Stary 2011-10-18, 16:30
Awatar Leon
Leon jest offline
Senior
Rejestracja: 01 2007
Leon ma wyłączona reputację
Domyślnie

Syn musiał się bawić przyciskami na dekoderze, ustaw na 1080 wciskająć przycisk RES.
  #3  
Stary 2011-10-18, 16:38
CleoShe jest offline
junior
Rejestracja: 07 2011
Postów: 13
CleoShe is an unknown quantity at this point
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) Leon Zobacz post
Syn musiał się bawić przyciskami na dekoderze, ustaw na 1080 wciskająć przycisk RES.
Syn się nie bawił bo usnął oglądając bajki a wtedy wyłączyłam normalnie tak jak zawsze telewizor i dekoder.
  #4  
Stary 2011-10-18, 16:42
CleoShe jest offline
junior
Rejestracja: 07 2011
Postów: 13
CleoShe is an unknown quantity at this point
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) Leon Zobacz post
Syn musiał się bawić przyciskami na dekoderze, ustaw na 1080 wciskająć przycisk RES.
W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedź.. ustawiłam według zalecenia i działa

(Może to ja niechcący nacisnęłam coś wyłączając dekoder..)
  #5  
Stary 2011-10-18, 16:43
Awatar Leon
Leon jest offline
Senior
Rejestracja: 01 2007
Leon ma wyłączona reputację
Domyślnie

Pierwsza częśc zdania to dla rozluźnienia, zrób tak jak Ci napisałem po przecinku. Przynajmniej sprawdź.

Zdarza się, przyjemnego oglądania.
  #6  
Stary 2011-10-19, 09:09
Oleg jest offline
Senior
Rejestracja: 03 2011
Oleg ma wyłączona reputację
Domyślnie

Wątek zamykam.
__________________
This here snakeskin jacket represents a symbol of my individuality and my belief in personal freedom.
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
EmotikonkiWłączony
[IMG] kod jest Włączony
Kod HTML jest Wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.


Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
X ZAMKNIJ

Serwis ncplus.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies), czyli małych plików umieszczanych na komputerze użytkownika, podczas przeglądania stron www. Ciasteczka używane są do zapisywania informacji w celach reklamowych oraz funkcjonalnych (zapamiętywane są niektóre akcje użytkowników, jak np. zamknięcie okienka promocji wewnętrznej) - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. WIĘCEJ>