Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z urządzeniem USB.

Zwiń
Temat został zamknięty
X
X
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • Problem z urządzeniem USB.

    Witam,
    Niedawno kupiłem pendrive o pojemności 16GB. Po pierwszym podłączeniu do dekodera wyskoczyło okienko, w którym to poproszono o sformatowanie dysku, w sumie nic w tym dziwnego więc sformatowałem. Nagrałem sobie film i wyłączyłem dekoder. Po ponownym uruchomieniu dekodera ( nie wyciągałem pendrive z portu usb) znów dekoder chciał go sformatować. Pomyślałem, że może coś poszło nie tak i znów go sformatowałem. Zrobiłem restart dekodera i znów to samo.
    Pragnę dodać, że jeśli go nie sformatuję to mogę obejrzeć wcześniej nagrany film pod warunkiem, że podczas wyłączonego dekodera nie wyjmę pendrive z portu.
    Gdy tak zrobię wszystkie dane po ponownym podłaczeniu "znikają" bez formatowania.
    Dodam jeszcze, że mam pakiet Universe +.
    Proszę o pomoc bo zjawisko wydaje mi się co najmniej dziwne...
    Z góry dzięki.

  • #2
    @YouReck96,
    z jakiego dekodera korzystasz?

    Komentarz


    • #3
      Okazało się, że podczas pierwszego formatowania wyskoczył błąd i przez to ten problem. Jedyne co zrobiłem to sformatowałem pendrive na NTSF, podłączyłem do dekodera i jeszcze raz sformatowałem.
      Przepraszam za ten bezsensowny post.
      Dzięki za zainteresowanie.
      Można zamknąć.

      Komentarz


      • #4
        Temat zatem zamykam.

        Komentarz

        Pracuję...
        X
        nc+